Der er ingen tvivl om, at effektive alarmsystemer er et godt kort. Det ændrer dog ikke på, at vi kan tilbyde fleksible og tilpassede videoovervågningssystemer til din virksomhed. Fx kan vi opsætte overvågning som effektueres ved bevægelse. Det kan kombineres med alarmudrykning, hvor en af vores vægtere kører på tilsyn på virksomheden. Du kan vælge selv at have din egen adgang eller lade Bluesecure Danmark overvåge din virksomhed.

Når vi opsætter videoovervågning på din virksomhed, sker det i tæt samarbejde med dig. Vores udstyr er dansk udviklet og kan indstilles efter et hav af forskellige parametre. Fx kan videovervågningen være passiv indtil kameraerne opdager bevægelse. Når der opdages bevægelse, sender systemet beskeden videre til dig. Det betyder, at du kan være på forkant med uønsket aktivitet på din virksomhed. Du kan få dit eget log ind til videoovervågning. Det er også muligt, at du får alarm via din smartphone gennem vores videoovervågnings-app. Vores videovervågningsystemer tilpasses ethvert ønskeligt behov.

Størrelsen af omfanget af dit behov for videoovervågning er af mindre betydning. Uanset om du er en stor virksomhed og ønsker en maksimal beskyttelse mod uønskede aktivitet. Vi kan også hjælpe dig som måske er privatperson og ønsker et alternativ til alarmsystemer. Vores videoovervågning er oftest langt billigere i drift, fordi du enten kan betale for systemet eller lave en fordelagtig aftale med os. Laver du en overvågningsaftale med os, betaler vi for opsætning, drift og løbende vedligehold. Helt uden omkostninger for dig. Desuden betaler du kun for eventuel udrykning med vægter. Alt efter hvilken aftale vi indgår sammen.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Samtidigt er vi overraskende prismæssigt konkurrencedygtige.
Klik her