Med en servicevagt fra Bluesecure Danmark opnår du typisk glade og trygge kunder og glade og trygge kunder vil erfaringsmæssigt bidrage til en øget omsætning for din butik. Vores servicevagt har samtidigt en vejledende funktion og griber ind ved tyverier og andre uregelmæssigheder på en assertiv facon. Servicevagter er en god investering.

Vores servicevagter er mere end bare en servicevagt i ordets traditionelle betydning. Med servicevagter fra Bluesecure vil du typisk kunne undvære visse kontorfunktioner, og distributionsfunktioner fordi vores servicevagter typisk har en uddannelsesmæssig baggrund, der gør, at vores vagter kan agere som blæksprutter udover den egentlige vagt- og sikkerhedsfunktion.

Ved dagens afslutning kan vores servicevagter sikre, at kasseoptællingen sker under sikre forhold ligesom vores servicevagter både kan, hvis ønskeligt, overvære optællingen. Vores servicevagter assisterer butikkernes personale med aflevering af omsætningen i døgnboksen, eller udfører deponi i døgnboksen egenhændigt. Det giver mere glade medarbejdere og bidrager til et mere positivt arbejdsmiljø.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Samtidigt er vi overraskende prismæssigt konkurrencedygtige - målt på merværdi.
Klik her