Psykiatri Vagt. Det er et stadig stigende problem med vold i psykiatrien. Visse regioner har allerede taget professionelle sikkerhedsvagter i anvendelse. I Bluesecure Danmark er vores medarbejdere specielt udrustede til at håndtere voldsomme patienter på bosteder, og psykiatriske afdelinger på en assertiv facon. Kontakt os allerede i dag.

Det vigtigst aspekt ved at anvende vores Psykiatri Vagt i psykiatrien er, at vagterne ikke er uniformerede. Enhver udstråling af autoritet ved vi erfaringsmæssigt kan virke som en rød klud på skrøbelige og udadreagerende patienter. Dernæst er det vigtigt, at vores vagter optræder roligt, assertiv og overbærende. Det er af yderste vigtighed at sundhedspersonalet kan gå på arbejde hver dag uden at skulle tænke på om sikkerheden på afdelingen nu er god nok. Det er her at vores professionelle og voksne vagter kommer i spil.

Det handler om de ansattes og patienternes sikkerhed og Bluesecure er til for alle.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale, eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Målt i forhold til din gevinst, er vi yderst konkurrencedygtige prismæssigt.
Klik her