Med en P Automat fra Bluesecure Danmark, får du en komplet betalingsparkering, hvor automaterne enten er “stand alone” eller som kan kombineres med vores ANPR-overvågning. Vi kan stå for tømning af møntbokse, assistere dig med berigtigelse af nummerplader mm.

Hvis du har et ønske om at eje dine egen P Automat, kan du lade Bluesecure Danmark om at opsætte betalingsautomaterne for dig. Betalingsautomaterne kan være en “stand alone”-løsning eller du kan vælge at lade dit parkeringsanlæg overvåge gennem ANPR-overvågning som så snakker sammen med betalingsautomaterne for berigtigelse af, om bilisterne har betalt for deres parkeringstid på dit parkeringsanlæg. Vi leverer en fuldfacetteret betalingsautomatløsning, der er gennemprøvet.

Fordelen ved en P Automat fra Bluesecure Danmark er, at du selv ejer betalingsautomaterne og når du kobler ANPR-overvågning sammen med vores betalingsautomater, fjerner du behovet for parkeringsvagter helt og aldeles. Med vores betalingsautomatløsning og ANPR, udsender du selv fakturaer, hvis dine kunder glemmer at betale for parkeringen. Du kan vælge at sende fakturaer selv eller lade os om at gøre det, og ved fortsat manglende betaling, anvender vi BlueInkasso.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Med betalingsautomater og eventuelt ANPR-overvågning kan du let tage i mod betaling fra bilister, der anvender dit parkeringsanlæg. Du bliver samtidigt i stand til at udsende fakturaer for manglende betaling direkte til bilisterne. Som en ekstra bonus, kan du kombinere betalingsløsningerne med vores mobile kontrolvagter.

Klik her