Tilsyns- og områdevagt fra Bluesecure sikrer dine værdier. Det ligger i begrebet, at Bluesecure fører et løbende tilsyn med dine matrikler og dine værdier. Bluesecure tilbyder faste tilsyns- og områdevagter ligesom vi faciliterer sporadisk kontrol efter en rullende vagtplan. Dit behov og dine ønsker effektuerer vi på et assertivt niveau.

Det er ikke givet, at en fast vagt er økonomisk ansvarligt fordi en fast vagt kommer med betragtelige omkostninger. Bluesecure Danmarks områdevagt kan let implementeres i boligområder, virksomhedsområder med kriminalitetsforebyggelse for øje. Konceptet er, at flere aktører kan bidrage til en samlet sikkerhedsløsning med, så at sige, en delbetaling for den samlede sikkerhed.

Ved tilvalg af Bluesecure Danmarks område- og tilsynsvagter kan kriminalitet, hærværk og uønsket kriminalitet mindskes og i de fleste tilfælde helt ophøre.
Bluesecure Danmark skaber sikkerhed!

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale, eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Målt i forhold til din gevinst, er vi yderst konkurrencedygtige prismæssigt.
Klik her