Koncernstruktur omkring Bluesecure Danmark

Bluesecure Danmark ApS er en del af Mackowski Group Holding-koncernen. Vores kerneforretning er fuldfacetterede vagt- og sikkerhedsløsninger samt internethandel. Mackowski Group Holding udliciterer som hovedregel ikke opgaver til underleverandører.

Koncernstruktur. Mackowski Group Holding-koncernen er den formelle ejer af en række selskaber, som kan ses i ovenstående diagram. Visse opgaver, der ligger udenfor vores kerneområder, vil vi i videst mulige omfang selv søge at dække ind. Da Mackowski Group Holding-koncernen og verden i almindelighed hele tiden er under forandring, vil også vi forandre os i samme takt.

MakeLove Logo - Danmarks nyeste og billigste sexlegetøj og erotiske produkter

Mackowski Group Holding-koncernen er en liberal organisation, hvor vigtigheden af skabelse af arbejdspladser er vores fineste formål. Vi tilstræber, at alle vores medarbejdere har indflydelse på vores selskabers drift, og hvor den ledelsesmæssige struktur er så flad som overhovedet mulig med respekt for virksomhedernes fortsatte vækst og skabelse af nye arbejdspladser og dermed vækst.

MakeLove er en æstetisk og veldesignet erotisk webshop, der indgår på lige fod med Bluesecure Danmark i Mackowski Group Holding-koncernen. MakeLove er en Danmarks nyeste erotiske webshop og udspringer af et ønske om at levere billigt sexlegetøj og erotisk lingeri i et stadig større og voksende marked. Mackowski Group Holding-koncernen er stolte over at træde ind på netop dette marked.