Derfor skal du vælge en dørmand til din bar eller natklub

Der er mange gode grunde til at anvende en dørmand fra Bluesecure Danmark til din bar eller din natklub. Lad os tage fat på en af de mest åbenlyse fordele, og det er nemlig det faktum, at når du lejer din dørmand fra os, skal du ikke tænke på sygdom eller ferie. Modsat forholder det sig det, hvis du har din egen dørmand eller dine egne dørmænd. Her skal du tænke på vagtplaner, lønninger, antal arbejdstimer, tage højde for sygdom og ikke mindst være sikker på, at dine egne dørmænd er forsikret korrekt. Alt det slipper du for, når du vælger at leje dørmand eller dørmænd til din bar eller din natklub. Og en dørmand fra Bluesecure Danmark dækker hele landet. Nord til Syd.

Dørmand - Lej dørmand fra Bluesecure Danmark. Vi er de relationsskabende dørmænd som giver dig mere.

Det sikkerhedsmæssige aspekt fra Bluesecure Danmark

Der er flere aspekter involveret, når du skal beslutte dig for at leje dørmænd til din bar eller til din natklub. Det er klart, at vores dørmænd står for både den passive og den aktive sikkerhed. Langt de fleste ejere henvender sig til os, når behovet for sikkerhed er ret akut. Det behøver ikke altid være sat sådan på spidsen, for vores dørmænd har også en anden funktion. Det er det man kan kalde for det relationsskabende dørmandsarbejde. Det betyder, at vores dørmænd ikke udelukkende beskæftiger med hård kontrol i døren eller på din bar eller natklub. Vores dørmænd beskæftiger sig i lige så høj grad med at skabe en god relation til dine gæster på en venlig og assertiv facon. Det betyder, at vores dørmænd ret hurtigt får en fornemmelse af dine stamgæster og i princippet ved, hvordan dine gæster har det. Det er mindst lige så vigtigt med det relationsskabende arbejde som det er med egentligt dørmandsarbejde. I ordets egentlige forstand.

Det relationsskabende dørmandsarbejde

Det relationsskabende arbejde fra vores dørmænd kan reelt set sammenlignes med det relationsskabende arbejde som udføres af fængselsbetjentene i Kriminalforsorgens fængsler. Det går i al sin enkelthed ud på, at skabe positive relationer til dine gæster således, at gæsterne har en klar fornemmelse af, at man kan stole på vores dørmænd. Når vores dørmænd har en skabt en positiv relation til dine gæster, betyder det i samme ombæring ligeledes, at dine gæster har lettere ved at acceptere en eventuel “Tak for i dag, min ven, du skal gå hjem nu, men er velkommen igen i næste uge”-afgørelse. Det relationsskabende dørmandsarbejde er mindst lige så vigtig en faktor som en egentlig grovsortering i døråbningen. Det er umiddelbart ikke noget som mange tænker over, men det er ekstremt vigtigt stykke arbejde ved siden af det helt traditionelle dørmandsarbejde, og det er – blandt andet det – noget vores dørmænd i Bluesecure Danmark er gode til. I al ydmyghed.

Den selektive dørmand og oplevelsen heraf

Som dørmand er det vigtigt at kunne operere på flere forskellige niveauer, og det er noget vi som vagtselskab går meget op i. Ingenting er hverken sort eller hvidt som dørmand. Der ligger nemlig en hel palette mellem de to yderpunkter på farveskalaen. Det er som dørmand vigtigt, at man mestrer at tilpasse sin personlige fremtoning efter situationens alvor. Hvis fx der er højtråbende gæster som skal dysses ned eller bedes om at forlade din bar eller natklub, skal tonen tilpasses nøje herefter. Det er en afvejning mellem årsag -> virkning -> effekt. Det betyder, at vores dørmænd er i stand til at vælge den rette attitude som er blid, men bestemt til at starte med, og hvis det ikke udløser den ønskede effekt, er det nødvendigt, at vores dørmænd kan afstemme næste attitude indtil den ønskede handling er udført. I samme moment, er det vigtigt, at dørmanden ikke hænger for længe i den påtagede attitude men er i stand til at vende sig om og smile og tale assertivt til den næste gæst, der ingen del har i en forudgående skærmydsel.

Den gode oplevelse med dørmanden starter i døren

Den gode oplevelse starter allerede i døråbningen, når dine gæster møder vores dørmand. Det skal nemlig være sådan, at dine gæster føler sig godt taget imod. De skal føles sig sikre og have en god oplevelse. En god oplevelse allerede i døren sikrer nemlig, at din omsætning maksimeres. Det skal også være sådan, at selv de, der ikke er egnede til at komme indenfor på din bar eller på din natklub, kan forlade døråbningen uden at føle sig trådt på eller på anden vis nedværdiget. Det kan være noget af en kunstart, og i langt de fleste tilfælde lykkes det vores dørmænd at udføre en afvisning på en ordentlig facon. Der er selvfølgelig visse gæster – eller personer om man vil – som er udenfor rækkevidde. Her kan det dog være en udfordring.

Læs mere om vores services til barer og natklubber lige her.