Dørmand til uddannelser! Bluesecure Danmark har erfaring med afholdelse af årsfester for højere uddannelsesinstitutioner med flere tusinde deltagere. Bluesecure Danmark kan bidrage med input op til selve årsfesten og konstruktion af sikkerhedsprocedurer i form af kreaturhegn op til indgangen etc.

Dørmand til uddannelser! Det er vigtigt at have helikopteroverblikket, når store arrangementer på uddannelsesinstitutioner skal afholdes på en sikker facon. Bluesecure Danmark kan bidrage med rådgivning, opsætning og efterfølgende udfører vores dørmænd den egentlige kontrol og sikrer en gnidningsløs festafholdelse, både inden- og udendørs.

Bluesecure Danmarks dørmænd tilbyder også at stå for sikkerheden på torsdags- eller fredagsbarer. Vi har en lang erfaring med højere uddannelsesinstitutioner, og vores modne dørmænd kommunikerer på en assertiv facon således, at eventuelle konfliktsituationer håndteres i øjenhøjde. Læs evt. artikel her.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Samtidigt er vi overraskende prismæssigt konkurrencedygtige - målt på merværdi.
Klik her