Dørmand til skoler! Med dørmænd fra Bluesecure Danmark kan I afholde sikre fester i skoleregi i hele Danmark. Vores mangeårige erfaring med ungdommen som gæster, sikrer, at alt forløber sikkert for alle involverede parter.

Bluesecure Danmarks-dørmænd er andet end bare dørmænd i traditionel forstand. Vores dørmænd er gode til at kommunikere med unge mennesker i øjenhøjde, og det er vigtigt, at de kun er de inviterede unge mennesker, der er med til festen. Vores dørmænd sikrer festen indenfor og sørger for ro og orden udenfor. Du lejer bedst dørmand til skoler her.

Husk på vigtigheden af at leje dine dørmand hos et autoriseret vagtfirma. Det bør du gøre fordi et dørmandsfirma ikke har hjemmel til at passe på værdigenstande eller tilstødende lokaler og deres værdier. Den service kan kun et autoriseret vagtfirma som Bluesecure Danmark levere. Læs eventuelt uddybende artikel om dørmand til skoler her.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Samtidigt er vi overraskende prismæssigt konkurrencedygtige.
Klik her