Dørmand til selskabslokale

I Bluesecure Danmark kan du med stor fordel leje dørmand til selskabslokale i hele Danmark. Mange selskabslokaler kræver, at man selv stiller med sikkerhedspersonale i form af dørmænd, og det er i denne forbindelse, at du kan kontakte os. Vi leverer dørmænd til selskabslokaler i hele Danmark og vi er prismæssigt ganske konkurrencedygtige, især når man måler på merværdien. Alle vores dørmænd har mange års erfaring indenfor faget, og vi er kommunikativt stærke og det er noget som kommer alle selskabslokaler til gode. For sammensætningen af gæster i selskabslokaler kan være forbundet med stor diversitet. Der kan fx være mange unge mennesker samlet, sammen med en lidt ældre generation, og det stiller krav til dørmændenes kommunikative evner. Vi har mere end 25 års erfaring med dørmandsopgaver pr. 2018, og det kommer dig til gode.

Dørmand til selskabslokale

Når du skal leje dørmand til selskabslokale

Når du skal leje dørmand til selskabslokale, er det ikke ligegyldigt hvem du vælger at kontakte. Den helt store fordel, når du lejer dørmand gennem Bluesecure, er, at vi har en bred vifte af meget erfarne dørmænd. Vores dørmænds alder spænder fra 20 år og helt op til 55 år. Det giver et bredt sammensat dørmandsteam og den brede sammensætning sikrer stor diversitet og vidensgrundlag. Således sikrer vi festens deltagere på allerbedste vis. For med den brede sammensætning af dørmændenes alder, giver det en rigtig god synergieffekt, når der opstår problemer med forskellige aldersgrupper. En bredt sammensat dørmandsgruppe betyder, at vi kan tale på forskellige niveauer og så er det også en force, at vores dørmænd har forskellige civile uddannelser som yderligere understøtter det relationsskabende arbejde med gæsterne i selskabslokalet.

Derfor skal du leje din dørmand af autoriseret vagtselskab

Der er i de senere år opstået såkaldte dørmandsfirmaer, hvor ingen af deres dørmænd er godkendt af Rigspolitiet til at arbejde i et autoriseret vagtselskab. Det kan give en hel del uforudsete problemer. Du kan fx ikke være sikker på, at dørmanden er i besiddelse af et gyldigt dørmandskort (som er et absolut minimum). Du kan slet ikke være sikker på, at dørmandsfirmaet har de korrekte forsikringspolicer. For når du lejer din dørmand til selskabslokale hos Bluesecure Danmark, kan du være helt sikker på, at vi har den lovpligtige arbejdsskadeforsikring. Vi har naturligvis også en udvidet ansvarsforsikring på alle vores dørmænd. Det betyder, at indtræffer der en hændelse med person- eller tingsskade, så er alle Bluesecures dørmænd dækket ind af den udvidede ansvarsforsikring. Det kan du overhovedet ikke være sikker på, at nogle af de nyligt opståede dørmandsfirmaer har. Derfor skal du leje din dørmand til selskabslokale hos et af Rigspolitiets godkendte vagtselskaber.

Dørmand lejer du let hos Bluesecure

Når du lejer dine dørmænd hos os, får du altså professionelle vagter til arbejde for dig på dit selskabslokale. Desuden har vi gjort betalingen nem således, at du fra arbejdet er udført, får op til 8 dage til at betale din faktura. Lad dig ikke lokke af dørmandsfirmaernes ekstremt lave priser. Oftest er der slet ikke styr på det lovgivningsmæssige eller på om de rette godkendelser er tilstede. Lej din dørmand hos Bluesecure Danmark i stedet for.

Læs mere om vores services til selskabslokaler her.