Dørmand til restaurationer

Langt de fleste mindre restaurationer har ikke et udtalt behov for en dørmand. Der kan dog være rigtig god økonomi i at have en dørmand på sin restauration. Også selvom den er af mindre størrelse. For dørmanden har nemlig også en servicefunktion ift. gæsterne og arbejder både som dørmand og også som relationsskabende sikkerhedsvært. Der findes faktisk en light-version af en dørmand, og det er et begreb som vi i Bluesecure Danmark kalder for entrévært. En entrévært rent uddannelsesmæssigt det hele samme som en dørmand. Entréværten har dog sit primære fokus rettet mod din gæster. Det betyder, at entréværten mere er fokuseret på relationsarbejde med gæsterne. Det er det samme som dørmand, bare med fokus rettet mod et andet sted den direkte sikkerhed. Det betyder ikke, at du ikke får sikkerhed med i købet. Det betyder i al sin enkelthed bare, at du får en ekstremt kundevenlig dørmand.

Dørmand til restaurationer

Jo større kundediversitet, jo mere har du et behov

Jo større kundediversitet, jo mere har du et behov for dørmand fra Bluesecure Danmark. Al erfaring viser os nemlig, at jo bredere din kundemasse er sammensat, jo større risiko er der for uro eller anden aktivitet, der kræver en indgriben eller indblanding fra en myndig person. Alle Bluesecure Danmarks dørmænd er assertive i fremtoningen og forstår vigtigheden af, at behandle alle gæster ens uanset etnisk, seksuel, eller religiøs overbevisning. Det gælder for så vidt også i fx afvisningssituationer, hvor diversiteten kan brænde igennem. Her er det vigtigt, at man som dørmand bevarer roen og på trods af en frustrerets gæst oplevelse af en afvisning, og hvordan man som dørmand får denne person til at kunne forlade din restauration med æret i behold. Det er noget af en balancegang, men vores mere end 25 års erfaring i døren, kommer alle vores dørmænd og kunder tilgode.

Stor erfaring med restaurationer

Hos Bluesecure Danmark har vi stor erfaring med mange forskellige typer af restaurationer. Vi har en kundebase, der tæller morgenværtshuse, bøssebarer, universitetsbarer og barer på ungdomsuddannelser. Vores erfaring tæller også egentlige caféer og cocktailbarer som har åbent til langt ud på den lyse morgen. Hver type af restauration har sit eget særkende. På en bøssebar er det relationsskabende arbejde af ekstrem vigtighed, for mange gæster på bøssebarer er det vigtigt med at kunne genkende og blive anerkendt som gæst af sikkerhedspersonalet. Cocktailbarer er som sådan ingen undtagelse herfor, dog er cocktailbarer præget af en luksusstemning, hvorfor det er vigtigt, at dørmanden kan åbne og lukke døren samt evt. bestille taxaer til kunderne. Det betyder, at når du bestiller en dørmand fra Bluesecure Danmark til din restauration, tilpasser vi vores dørmænds roller, så du får mere end du i virkeligheden betaler for. Du får sikkerhed, relationsskabende arbejde og en vigtig kundepleje. Det er kendetegnet ved vores dørmand og din restauration.

Dørmand til restaurationer – kontakt os

Hvis du vil vide mere om, hvad Bluesecure Danmark kan gøre for din restauration eller bar, så kontakt os for et uforpligtende møde, hvor vi sammen gennemgår dine behov. Vi er selvfølgelig klar over, at profitmaksimering er en del af det at være dørmand. Derfor har alle vores dørmænd fokus på, at den måde, hvorpå dine gæster blive behandlet, har en direkte indflydelse på din omsætning.

Se mere om vores service Dørmand til restaurationer her.