Dørmand til gymnasier og ungdomsuddannelser

Hvis du skal bruge dørmand til gymnasier og ungdomsuddannelser, så er Bluesecure Danmark din stærke partner på området. Vi har som vagtselskab stor erfaring med at håndtere store fester med primært mange unge deltagere. Det stiller helt anderledes krav til vores dørmand, når festen primært består af unge mennesker i 16-20 års alderen og det er fordi unge mennesker ikke har den samme erfaring med alkohol som os, der er lidt ældre af dato. Det stiller krav til overbærenheden hos vores dørmand, når der er mange unge mennesker involveret. I virkeligheden kan man sige, at berusede unge mennesker kræver en lidt mere pædagogisk indsats end så mange andre segmenter indenfor dørmandsfaget. Når det kommer til fester på gymnasier og ungdomsuddannelser, anvender vi os af en blanding af yngre og ældre dørmand fordi det er vores erfaring, at det skaber en god synergi mellem deltagerne, når man møder vores dørmand i forskellige aldre.

Dørmand til gymnasier

Hvorfor anvende dørmand fra Bluesecure

Når du bestiller din dørmand hos Bluesecure Danmark til gymnasier og ungdomsuddannelser, får du samtidigt mere end 25 års erfaring oven i bestillingen. Vi har som vagtselskab beskæftiget os med dørmand til gymnasier og ungdomsuddannelser i lige så lang tid. Det betyder for dig, at den erfaring vi trækker på, sikrer dig så godt som det overhovedet er muligt. Qua den lange erfaring kan vi løse de allermest typiske situationer som optræk til uro, fuldskab, ballade eller direkte slagsmål på en meget assertiv facon, og det er kun yderst sjældent, at vi bliver nød til at anvende os af den fornødne magt. I 9 ud af 10 tilfælde, kan vi ved at bruge 2-5 minutter tale en situation ned, inden den bliver fysisk og det er langt at foretrække. Både for os som dørmand, men i allerhøjeste grad også for dig som kunde. Det giver ro i maven, overblik og afslappethed, når Bluesecure Danmark dørmand står for sikkerheden omkring gymnasier og ungdomsuddannelser.

Bluesecure Danmark i døren eller med fra planlægningen

Når du skal bruge dørmand til gymnasier eller ungdomsuddannelser, kan vi som vagtselskab naturligvis bidrage med selve kontroldelen på aftenen for festen afholdelse. Det er den mest benyttede service som vi tilbyder gymnasier og ungdomsuddannelser. Der er dog også en mulighed for at inddrage os fra start, hvis der fx er tale om en årsfest om som indbefatter et stort antal deltagere. Bluesecure Danmark kan bidrage med udarbejdelse af beredskabsplaner, nød-skadestuer, førstehjælpsstationer, afspærring og endda brandsikkerhed som du kan læse mere om her.

Det betyder i al sin enkelthed, at Bluesecure Danmark er din totalpartner indenfor levering af dørmand og sikkerhed til gymnasier og ungdomsuddannelser. Med mere end 25 års erfaring og dørmænd i alderen 21-55 år, er du sikret en god sammensætning rent aldersmæssigt. Et faktum som bidrager til øget sikkerhed og relationsskabende dørmandsarbejde for gymnasier og ungdomsuddannelser.

Læs mere om vores løsninger til gymnasier og ungdomsuddannelser her.