Det stiller anderledes krav til dørmand til gymnasie, når der skal være sikkerhed for de studerende og de ansatte på gymnasier og ungdomsuddannelsesinstitutioner. Unge mennesker i 16-20 års alderen har mindre erfaring med alkohol end os ældre. Det kræver derfor assertivitet, overblik og en god portion tålmodighed fra Bluesecure Danmarks dørmænd.

Unge mennesker og alkohol kan give hovedbrud for dørmand til gymnasie, fordi unge mennesker fester på en anden måde end os, der er ældre. Her lægger vi vægt på, at Bluesecure Danmarks-dørmænd er i stand til at holde hovedet koldt, og tale en situation ned i stedet for det modsatte: Op. Det stiller store krav til assertivitet og kommunikative evner, og det er netop, hvad Bluesecure Danmarks dørmænd besidder. Det giver en gnidningsløs festafholdelse. Læs mere i denne artikel her.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Samtidigt er vi overraskende prismæssigt konkurrencedygtige - målt på merværdi.
Klik her