Restaurationer har ikke nødvendigvis et behov for at der altid er en dørmand til bar tilstede fra Bluesecure Danmark. Det er dog vores erfaring, at der fra tid til anden kan være et behov for en Bluesecure Danmark dørmand ved specielle arrangementer eller ved en stor kundediversitet. Bluesecure Danmark indgår såvel faste som “løse” aftaler med restaurationer i Danmark.

Det kan sagtens være sådan, at du udlejer din restauration til virksomheder eller lejer ud til private arrangementer. Hvis du ikke har dørmænd til bar på normalt, er en dørmand fra Bluesecure Danmark værd at overveje i ovenfor beskrevne situationer – og andre – da du ellers riskerer nogle uheldige situationer eller ekstraomkostninger du ikke havde regnet med.

Vi hjælper mange restaurationer på både løs og fast basis. Fx er det måske ikke nødvendigt en med Bluesecure Danmark dørmand til bar hver weekend. Hvis du overvejer en dørmand fra os, skal du vide, at det ofte er en god investering fordi øget sikkerhed kan bidrage til, at du får et større kundeflow og deraf øget omsætning. Læs eventuelt oplysende artikel her.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Samtidigt er vi overraskende prismæssigt konkurrencedygtige - målt på merværdi.
Klik her