Byggeplads Vagt. Tyveri fra byggepladser har en amplitude på omkring 600 tusinde kroner årligt, og op imod hver fjerde byggeplads er ikke sikret ordentligt. Selv om man er forsikret mod tyveri har det relativt store omkostninger med fremskaffelse af nyt værktøj og materiel, og når forsikringspolicen skal fornys næste gang, er prisen ikke den samme.

Med Bluesecure Danmarks byggeplads vagt får du en samlet og tilpasset vagtordning, der ikke alene sikrer byggepladsens værdier, men også står for aflåsning og nedlukning, kontrol af alarmanlæg. Vores byggepladsvagter kan foretage kontrolbesøg eller vægte i hele byggeperioden.

I samarbejde med dig gennemgår vi runderingsplaner, udarbejder dokumentationsplaner og udfører så arbejdet i det daglige. Med Bluesecure Danmarks byggepladsvagter får du en pålidelig sparringspartner, der konstant er omstillingsparat, pålidelig og effektiv i arbejdets udførelse.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Samtidigt er vi overraskende prismæssigt konkurrencedygtige - målt på merværdi.
Klik her