Butikstyveri og svind er en arbitrær størrelse, og svind betyder i al sin enkelthed, at forholdet mellem indkøbte og solgte varer ikke harmonerer. Resultatet er svind. Eller med andre ord; svind er det samme som tabt omsætning, og opgaven for Bluesecure Danmark er, at afdække årsagen til svind. Det hjælper vi dig med gemmen en facetteret indsats.

Vi forstår godt, at fx udgangskontrol – eller butikstyveri kontrol – kan være en penibel affære for dine ansatte, for ingen vil mistænke sine ansatte for et løseligt forhold til dit og mit. Erfaringsmæssigt ved vi, at et løseligt forhold til din virksomheds varer resulterer i svind, og svindkontrol kan være løsningen. Vi udarbejder i samarbejde med dig en smidig og assertiv udgangskontrol, med respekt for den enkelte medarbejder og din virksomhed.

Hver enkel svindkontrol bliver nøje tilrettelagt i tæt samarbejde med dig og din virksomhed. Vi udarbejder rullende og uforudsigelige svindkontroller, og vi udfører svindkontrollen på en assertiv og respektfuld facon. Til mindst mulig gene for virksomhedens ansatte. Og i en gensidig og respektfuld tone, for det handler om, at din virksomheds likviditet skal maksimeres, og om fastholdelse af ikke svigagtige ansatte.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Samtidigt er vi overraskende prismæssigt konkurrencedygtige.
Klik her