En personlig vagt fra Bluesecure Danmark er et synonym for bodyguard. Det behøver dog ikke være så dramatisk, og personlige vagter fra Bluesecure Danmark kan hjælpe dig med adskillige differentierede opgaver, lige fra blå mandage til egentlig beskyttelse af vigtige nøglepersoner som eksempelvis COO og CEO’s.

Bodyguard fra Bluesecure Danmark lyder dramatisk, og det behøver det ikke at være, for en personlig vagt fra Bluesecure Danmark dækker over langt mere, og en personlig vagts opgave spænder over en sikker afholdelse af blå mandage for konfirmanderne til egentlig beskyttelse af store virksomheders nøglepersoner som COO’s eller CEO’s. Multinationale selskabers topledelse beskyttes effektivt med Bluesecure Danmarks personlige vagter – ligeledes konfirmanderne.

Bluesecure Danmark justerer indsatsen efter en nøje gennemgået behovsafdækning. Det er uanset opgavens omfang; beskyttelse af konfirmander, anvendelse af korrekte køretøjer til opgaven mfl. Det kan også være beskyttelse i forbindelse med en forestående skilsmisse, fremmøde i retten af forskellige årsager, hvor behovet for ekstra sikkerhed er tilstedeværende. I Bluesecure Danmark tager vi dine bekymringer alvorlige, og vi hjælper dig uanset årsagen og omfanget.

Klik her

Vil du have vi kontakter dig for en uforpligtende samtale, eller have et uforpligtende møde med os?

Vi har ingen standardløsninger liggende klar i skuffen. Det betyder, at vi i samarbejde med dig skræddersyer din sikkerhedsløsning. Målt i forhold til din gevinst, er vi yderst konkurrencedygtige prismæssigt.
Klik her